‘Narcos’ genstartes som ‘Narcos: Mexico’ – se første teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter to sæsoner om Pablo Escobar og en trejde, anderledes sæson, der fulgte narkobetjenten Javier Peña, sadler Netflix’ flagskib ‘Narcos’ nu for alvor om.

Serien skifter lokation fra Columbia til Mexico og kommer derfor meget passende til at hedde ‘Narcos: Mexico’. »Nyt land. Nyt kartel. Nyt Narcos«, står der i den netop udsendte teaser, der giver et glimt af, hvad man kan forvente. Serien følger opblomstringen af kartellet Guadalajara i løbet af 1980’erne og lader til ikke at være lige så brutal som seriens tidligere sæsoner.

På rollelisten finder man nogle af Mexicos mest kendte skuespillere. Diego Luna spiller Félix Gallardo, der er for Guadalajara-kartellet og medvirker til opblomstringen af narkosmugling på tværs af landegrænser. Michael Peña (‘Ant-Man’, ‘American Hustle’) har rollen som narkobetjenten Kiki Camarena, der skal bekæmpe kartellet, men opgaven får store og voldelige konsekvenser.

‘Narcos: Mexico’ har premiere på Netflix den 16. november.

Læs også: Frank Underwoods skæbne afsløret i ny teaser til ‘House of Cards’ sæson 6

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af