Frank Underwoods skæbne afsløret i ny teaser til ‘House of Cards’ sæson 6

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det har længe været kendt, at når den sidste sæson af ‘House of Cards’ løber over skærmen, så bliver det uden Kevin Spacey, der blev fyret af Netflix efter en række anklager som sexchikane. Robin Wrights Claire Underwood træder i stedet ind på hovedscenen, og nærmest ved et rent lykketræf blev hendes magtposition allerede kørt i stilling i de afsluttende minutter af sæson 5.

Men hvordan Spaceys ellers altdominerende Frank Underwood skulle skrives ud af serien, har stået uklart hen – indtil nu. I en ny teaser ser man Claire stå ved Frank Underwoods gravsted. Dog afsløres det ikke, hvad Frank dør af.

»Men dette skal du vide, Francis«, siger Claire i teaseren. »Når de begraver mig, så bliver det ikke i min baghave. Og når der skal vises respekt, bliver de nødt til at stå i kø«.

Claire kigger direkte ind i kameraet, da hun siger den sidste replik. Det er et vanligt greb for ‘House of Cards’ at bryde den fjerde væg, men med Spaceys anklager frisk i hukommelsen, har Claires ord ekstra meget vægt.

Sjette og sidste sæson af ‘House of Cards’ har premiere på Netflix 2. november.

Læs også: Robin Wright fortæller, at ’House of Cards’ var »meget, meget tæt på« at lukke

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af