Robin Wright fortæller, at ’House of Cards’ var »meget, meget tæt på« at lukke

Robin Wright fortæller, at ’House of Cards’ var »meget, meget tæt på« at lukke
Robin Wright i 'House of Cards' sæson 5 – med Kevin Spacey i baggrunden. (Foto: David Giesbrecht/Netflix)

Den 2. november løber den sjette og sidste sæson af Netflix’ flagsskibsserie ’House of Cards’ over skærmen. Denne gang er det Robin Wright i rollen som Claire Underwood, der har overtaget hovedrollen, efter Kevin Spacey sidste efterår blev fyret fra serien efter flere anklager om seksuel chikane og voldtægtsforsøg.

Robin Wright har tidligere udtalt om sit samarbejde med Kevin Spacey, at hun »ikke kendte manden« uden for optagelserne. Nu har Wright i et nyt interview med Net-A-Porter udtalt sig yderligere om selve situationen på settet, da skandalen i sin tid fik korthuset til at ramle – og at showet var »meget, meget tæt på« at lukke og slukke.

»På grund af klimaet dengang. Luften var tyk, du ved. Harvey Weinstein… Folk sagde: ’Vi er nødt til at lukke alt ned, ellers vil det se ud som om, vi glorificerer og ærer dette her, som er beskidt’. Vores show er ikke beskidt. Jeg troede på, vi kunne afslutte det. Jeg mente, vi skulle ære vores forpligtelse. Også for alle dem, der elskede showet. Hvorfor stoppe?«.

Wright indikerer endvidere, at hun synes, Kevin Spacey fortjener en chance til. »Jeg tror på at alle mennesker har evnen til at ændre sig. Har evnen til at ændre sig. I den forstand, at flere chancer, eller hvad man nu skal kalde det – absolut, jeg tror på det. Det kaldes udvikling«.

Læs også: Netflix afslører de første billeder af nye House of Cards-karakterer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af