Netflix afslører de første billeder af nye House of Cards-karakterer

Netflix afslører de første billeder af nye House of Cards-karakterer
Robin Wright, Diane Lane og Greg Kinnear i 'House of Cards'

Når sjette og sidste sæson af ‘House of Cards’, der var Netflix’ første store egenproducerede succes, ruller over skærmen, bliver det som bekendt uden Kevin Spacey. I stedet tager Claire Underwood (Robin Wright) over som seriens eneherskende hovedperson. Hun bliver dog flankeret af en række nye karakterer, som Netflix har offentliggjort de første billeder af.

Det drejer sig om de Oscar-nominerede skuespillere Diane Lane og Greg Kinnear, der skal spille søskendeparret Annette og Bill Shepherd. De ejer det industielle imperium Shepherd Unlimited og har en magtfuld position i det politiske landskab i USA. I det skjulte udøver de deres magt for at påvirke den politiske agenda til deres forhold. Desuden har de et tidligere, kompliceret forhold til familien Underwood.

Annette Shepherds søn, Duncan, dukker også op. Han er spillet af den forholdsvist ukendte Cody Fern (‘American Horror Story: Apocalypse’), men han figurerer ikke på de offentliggjorte billeder. 

Flere detaljer vides endnu ikke, men at dømme ud fra billederne ligner det en alliance mellem Shepherd og Underwood. Der er dog sikkert underliggende magtkampe, helt i seriens ånd. Sjette og sidste sæson af ‘House of Cards’ har premiere på Netflix den 2. november.

Robin Wright og Diane Lane i ‘House of Cards’
Robin Wright og Greg Kinnear i ‘House of Cards’

Læs også: Robin Wright om Kevin Spacey – »Jeg kendte ikke manden«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af