‘House of Cards’ genoptager optagelserne i 2018 med Robin Wright som nyt anker

‘House of Cards’ genoptager optagelserne i 2018 med Robin Wright som nyt anker

‘House of Cards’ er så småt ved at genoptage produktionen efter det svære farvel til seriens frontmand, Kevin Spacey, følgende en række anklager om seksuel krænkelse af unge drenge og mænd. Mange har spekuleret i om og hvordan serien vil kunne fortsætte uden den ikoniske Frank Underwood på scenen, men i sidste uge antydede produktionsselskabet, at man var klar til at fortsætte indspilningerne allerede i denne måned.

Det har nu vist sig at være lige vel optimistisk, og vi kommer dermed til at vente lidt længere end vanligt på atter at blive inviteret indenfor i ‘House of Card’s hvide korthus.

Den hovedansvarlige for Netflix’ egenproduktioner, Ted Sarandos, har ifølge Deadline meldt ud, at optagelserne trods rygterne først vil rulle videre i 2018, og at Robin Wrights Claire Underwood til den tid bliver nyt omdrejningspunkt for serien. ‘House of Cards’ er altså langt fra slut endnu, men hvordan Frank skal skrives ud af serien uden at efterlade et gigantisk plothul, melder historien foreløbigt ikke noget om.

‘House of Cards’ blev ved premieren i 2013 Netflix’ store, forgyldte flagskib, men skal efter planen – og uden relation til Kevin Spaceys sexskandaler i øvrigt – lukke og slukke efter sjette sæson.

Læs også: Netflix bør give ’House of Cards’ kniven én gang for alle

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af