Overgrebsdømt skuespiller klippes ud af ‘The Predator’

Overgrebsdømt skuespiller klippes ud af ‘The Predator’
'The Predator'

I næste uge har Shane Blacks ‘The Predator’ premiere. Men filmen er først netop blevet helt færdig, da der i sidste øjeblik er blevet foretaget en ændring. En scene med skuespilleren Steven Wilder Striegel er blevet klippet ud af filmen, da det har vist sig, at skuespilleren er en dømt seksualforbryder.

Striegel kendte sig i 2010 skyldig for at lokke en 14-årig pige ind i et seksuelt forhold via internettet. Han sad efterfølgende i fængsel i et halvt år. Det var skuespiller Olivia Munn, der opdagede miseren og underrettede selskabet bag filmen, 20th Century Fox, der var hurtige til at tage en beslutning og klippe ham ud. Striegel spillede med i en enkelt scene som en mand, der lægger voldsomt an på Munns karakter.

Instruktør Shane Black har kendt Striegel siden 2005 og kendte altså til fængselsdommen, men det stoppede ham ikke fra at caste ham. Munn udtalte til The Times, at hun var »overrasket og utilpas« over, at Black ikke fortalte om Striegels fortid. Striegel har også spillet små roller i Blacks forrige film ‘Iron Man 3’ og ‘The Nice Guys’, der begge blev produceret efter dommen.

I første omgang udtalte Black til The Times, at han castede Striegel for at give ham en ny chance: »Jeg valgte at hjælpe en ven. Jeg kan forstå, at andre måske ikke bifalder det, da han blev dømt for noget, der ikke må tages for givet«.

Siden nyheden brød ud, har Black dog udsendt en ny udtalelse:

»Efter at have læst morgenens nyhedshistorier står det desværre klart for mig, at jeg blev ført bag lyset af en ven, jeg virkelig troede fortalte mig sandheden, da han beskrev omstændighederne om sin dom«, skriver Black i udtalelsen til The Times. »Jeg mener, at folk skal have en chance til – men nogle gange opdager man, at den chance ikke var lige så berettiget, som man havde håbet.

Efter at have lært nyt om detaljerne vedrørende Steve Stiegels dom er jeg ufatteligt skuffet over mig selv. Jeg undskylder over for alle, der, både før og nu, er blevet stødt over at skulle omgås Steve uden at have haft noget at sige i den beslutning«.

‘The Predator’ er fjerde indspark i filmserien om de titulære rumvæsener. I den nye film har de farlige Predators formået at opgradere sig selv genetisk med DNA fra andre arter og menneskets eneste håb er en gruppe utilpassede ekssoldater, blandt andre spillet af Munn.

‘The Predator’ har premiere den 13. september – uden Steven Wilder Striegel.

Læs også: Se første trailer til Shane Blacks længe ventede ‘The Predator’ – med et overraskende strejf af Spielberg

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af