Se første trailer til Shane Blacks længe ventede ‘The Predator’ – med et overraskende strejf af Spielberg

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er efterhånden knap fire år siden, at instruktør og manuskriptforfatter Shane Blacks ’The Predator’ blev annonceret, og filmen skulle eftersigende have gennemgået flere forsinkelser og ekstraoptagelser. Men til efteråret lander den endelig i biograferne – og at dømme efter traileren, er det en noget anden slags ‘Predator’-film end dem, vi har set før.

Blacks ‘The Predator’ er fjerde indspark i filmserien, der startede med den rumvæsenbekæmpende Arnold Schwarzenegger i ’Predator’ fra 1987. Handlingen i den nye film udspiller sig mellem ’Predator 2’ og ’Predators’, hvor de titulære antagonister atter besøger jorden. Denne gang har de formået at opgradere sig selv genetisk med DNA fra andre arter, og menneskets eneste håb er en gruppe utilpassede ekssoldater. Men her ophører mange af lighederne med de tidligere ‘Predator’-film også.

Handlingen er således flyttet fra mere eksotiske lokationer til et almindeligt forstadskvarter omkring Halloween, og der er en overraskende stærk 80’er-Spielberg-vibe over måden, Black introducerer barnestjernen Jacob Tremblay (‘The Room’) som drengen, der finder en mystisk papkasse med rumskibslignende ‘legetøj’ – der naturligvis sender ominøse signaler ud i rummet …

Shane Black har tidligere instrueret kultfavoritten ‘Kiss Kiss Bang Bang’ og den lidt mindre vellykkede ‘Iron Man 3’, der genforenede ham med Robert Downey Jr. På rollelisten i ‘The Predator’ ses desuden Boyd Holbrook, Sterling K. Brown, Olivia Munn, Yvonne Strahovski og Thomas Jane.

’The Predator’ får premiere den 13. september.

Læs også: Alt håb ude for ‘District 9’-bagmands ‘Alien’-film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af