Paprika Steen holder en forfærdelig juleaften i første trailer til ‘Den tid på året’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Julen er hjerternes fest. Eller det siger man i hvert fald. For de fleste familier har sikkert i tidens løb oplevet en juleaften, hvor alt gik galt, alle blev uvenner, og de mange måneders planlægning gik i vasken. Netop sådan en juleaften er omdrejningspunktet i ‘Den tid på året’, der tegner til at blive den mest ubehagelige og underholdende filmiske familiefest siden Thomas Vinterbergs ‘Festen’.

‘Den tid på året’ er instrueret af Paprika Steen, der også spiller rollen som Katrine, som sammen med sin mand Mads (Jacob Lohmann) har inviteret hele familien på en helt klassisk juleaften. Men aftenen udvikler sig ikke i den ønskede retning, og irritationerne og ulmende vrede spænder ben for julefreden.

Den dysfunktionelle familie er spillet af en perlerække af danske skuespillere, blandt andet Sofie Gråbøl, Lars Brygmann, Jacob Lohmann, Karen-Lise Mynster, Lars Knutzon og Bodil Lassen. 

‘Den tid på året’ er Paprika Steens første film som instruktør siden ‘Til døden os skiller’ i 2007. Filmen er skrevet af Steen i samarbejde med dramatikeren Jakob Weis og har biografpremiere den 8. november.

Læs også: Paprika Steen og den danske filmsensation – »Det steg og steg, og pludselig faldt det – og jeg faldt hårdt«

Læs også: Se første foruroligende trailer til den danske ‘Brakland’ instrueret af AV AV AV-medlem

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af