Se første foruroligende trailer til den danske ‘Brakland’ instrueret af AV AV AV-medlem

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En ny epoke er skudt ind i dansk film, ført an af unge talenter. Et af dem er den selvlærte Martin Skovbjerg, der har stået bag den fremragende web-serie ‘Anton 90’, er kendt som en tredjedel af producer-trioen AV AV AV (under aliasset DJ Er Du Dum Eller Hvad) – og nu debuterer som spillefilminstruktør med ungdomsperlen ‘Brakland’, hvor AV AV AV selvfølgelig dominerer lydsiden med voldsom kraft.

Filmen handler om den unge Simon, der flytter fra København til Vesterby, hvor han møder Bjarke – byens alfahan og arving til det lokale højtalerimperium. De to outsidere udfordrer hinanden i grænseoverskridende handlinger, og et usansynligt venskab vokser. Men spliden opstår mellem de to, da Simons familie beskyldes for at have været skyld i højtalerfirmaets konkurs. Bjarke bliver fyldt med vrede imod Simon, der må vælge, om han vil forsøge at redde venskabet. 

At dømme ud fra traileren bliver ‘Brakland’ både intens og stemningsmættet. Bjarke og Simon spilles af de to debuttanter Jonas Bjerril og Vilmer Trier Brøgger. Filmens fotograf er den columbianske David Gallego, der stod for den smukke og hypnotiserende billedside i ‘Slangens favntag’

‘Brakland’ er en af de debutperler, Soundvenue præsenterer ved forpremierer den kommende tid. Det sker før dens biografpremiere 22. november. Inden da vises den på den kommende CPH PIX-festival i København og BFI London Film Festival.

Læs også: En ny epoke er skudt ind i dansk film – men alt for få har opdaget det

Læs også: Lars von Triers ‘The House That Jack Built’ åbner CPH PIX-festivalen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af