Amazons stjernebesatte dommedagskomedieserie ser virkelig sjov ud – se traileren til ‘Good Omens’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Amazon har en ny apokalyptisk komedieserie på vej under titlen ‘Good Omens’, der har Michael Sheen og David Tennant i hovedrollerne som henholdsvis engel og dæmon. Og dømt på traileren er de et sublimt sjovt og umage makkerpar.

Jordens undergang er på vej, en skæbne som englen Aziraphale (Sheen) og dæmonen Crowley (Tennant) muligvis kan sætte en stopper for, men kun hvis de arbejder sammen. Og det er ikke nemt, når man er de ultimative moralske modsætninger. Aziraphale og Crowley går way back, de har kendt hinanden i 6.000 år, men er ikke helt enige om, hvorvidt de er venner eller fjender – Queen antyder dog det første med nummeret ‘You’re My Best Friend’, der udgør trailerens soundtrack. 

Sheen og Tennant har virkelig kemi som kontrastfyldt makkerpar, og det tegner lovende for komedieserien, der desuden har ingen ringere end Frances McDormand og Jon Hamm i rollerne som Gud og ærkeenglen Gabriel. Serien er baseret på skaberne Neil Gaiman og Terry Pratchetts fantasyroman ‘Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch’, som er en parodi på horrorfilmen ‘The Omen’ fra 1976.

‘Good Omens’ får premiere på Amazon Prime i 2019.

Læs også: Det skal du streame i oktober – true crime-comeback, ‘Mad Men’-stjernes soloserie og ventede gys

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af