Emily Ratajkowski og Aaron Paul havner i erotisk feriethriller i første trailer til ‘Welcome Home’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bryan (Aaron Paul) og Cassie (Emily Ratajkowski) er taget på en tilsyneladende perfekt ferie i den kommende erotiske thriller ‘Welcome Home’. De har lejet en smuk villa i idylliske italienske omgivelser, hvor de blot kan nye hinandens selskab.

Men problemer fra deres fortid dukker hurtigt op til overfladen. Ferien var egentlig et forsøg på at redde deres kuldsejlede forhold, men det går ikke, som de havde håbet.

Især begynder det at gå galt, da Cassie bliver venner med den lokale Federico (Riccardo Scamarcio), der på overfladen er venlig, men også er yderst manipulerende og spiller parret ud mod hinanden.

Traileren er heldigvis af den type, der ikke forklarer hele filmens plot, men efterlader seeren med flere spørgsmål end svar.

‘Welcome Home’ er instrueret af George Ratliff efter et manuskript af David Levinson.

Filmen har amerikansk biografpremiere den 16. november. En dansk premiere er endnu ikke annonceret.

Læs også: Det skal du se i biografen i oktober – Ryan Gosling på månen, provokerende dansk debut og årets Guldpalmevinder

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af