Gina Jaqueline går til filmen – se traileren til ‘Midt i en drøm’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Det er bare så fedt at blive set, altså, det er det virkelig«.

Sådan lyder det blandt andet, når Gina Jaqueline betror sig til kameraet i en kommende dokumentarfilm om den forhenværende sugardaters liv, som vi i 2017 lærte at kende i DR3’s seriehit ‘Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’.

Og som Gina selv bemærker, har den efterfølgende eksponering været enorm. På under et år har hun fået udgivet en selvbiografisk bog med navnet ‘Se mig’, og nu er der altså en 70 minutter lang dokumentarfilm på vej under titlen ‘Gina Jaqueline – midt i en drøm’, der netop har fået sin første trailer.

Filmen følger Gina før, under og efter tv-serien løb over skærmene i de danske stuer i 2017. Gina har mødt en stor kærlighed, som vender op og ned på hendes tilværelse, samtidig med at hun skal forlige sig med at være blevet et kendt ansigt. Det er hendes spraglede personlighed, familieforhold og nye kendisstatus, der er omdrejningspunktet i dokumentaren, som er instrueret af Sofie Lange, der også var med på holdet bag tv-serien.

‘Gina Jaqueline – midt i en drøm’ får biografpremiere den 24. oktober, der foreløbigt er den eneste dag, filmen vises på det store lærred.

Læs også: Gina Jaqueline efter DR3-hittet: »Det blev sådan, at mænd pillede tøjet af mig, når jeg gik rundt i Irma«

Læs også: Det skal du se i biografen i oktober: Ryan Gosling på månen, provokerende dansk debut og årets Guldpalmevinder

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af