Lena Dunham tøjpranker sin mor på live-tv

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Girls’-stjernen Lena Dunham er kendt for sine udfordrende og intentionelt uflatterende outfits som karakteren Hannah i serien, der rundede af med sæson 6 sidste år. Fans vil eksempelvis kunne huske det mindeværdige og fantastisk gyselige gule netundertrøje-outfit, som Hannah er iklædt et halvt afsnit under sine cokefest med Elijah i anden sæson.

Også virkelighedens Dunham har troppet op i et lidet flatterende outfit eller to – det mener hendes stilbevidste mor, kunstneren Laurie Simmons, i hvert fald, fortalte Dunham forleden Jimmy Kimmel. Hvorefter Dunham prankede moren med en tøjspøg, på live-tv.

Forinden showet havde Dunham sendt billeder af mulige »Kimmel looks«, som hun bad sin mor om at vurdere. De forskellige outfits var selvfølgelig udvalgt med henblik på at være upassende, og moren er da heller ikke udpræget begejstret i beskedtråden. Pranken kulminerer, da Dunham under showet ringer sin uvidende mor op på Facetime og afslører joken foran et live-publikum af jublende fans. 

Læs også: Lena Dunham bakker ud af samarbejde efter misforstået sweatshirt-citat

Læs også: Lena Dunham får rolle i Quentin Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af