Lucasfilm forbød Kylo Ren-joke i opfølger til animationshit

Lucasfilm forbød Kylo Ren-joke i opfølger til animationshit
Adam Driver som Kylo Ren i 'Star Wars: The Last Jedi'

Til februar har Disneys animationsfilm ‘Ralph Breaks the Internet’, der er en fortsættelse til den populære ‘Wreck-It Ralph’, premiere. Filmen følger de to computerspilkarakterer Ralph og Vanellope, der tager på en rejse gennem internettets mange afkroge. Her møder de blandt en lang række populære Disney-figuerer, som de syv små dværge, adskillige Disney-prinsesser og endda nogle karakterer fra ‘Star Wars’.

Dog var der én joke om en figur fra ‘Star Wars’, som Lucasfilm, der er ejet af Disney, ikke gav filmens instruktører, Rich Moore og Phil Johnston, lov til at bruge. Det drejer sig om Kylo Ren, der er spillet af Adam Driver og er den centrale skurk i de nye ‘Star Wars’-film. Det fortæller instruktørerne i et interview med IGN.

»På et tidspunkt havde vi en joke om, at Kylo Ren er lidt af en forkælet møgunge«, fortæller Moore. »Vi gik til Lucasfilm og sagde: ‘Det er det her, vi gerne vil lave’. Og de sagde: ‘Altså, ville egentlig foretrække, hvis ikke I fremstiller ham som en forkælet møgunge. I ved, han er vores skurk, og vi ville foretrække, at I ikke gjorde det’. Så det var vi respektfulde over for«.

Selvom instruktørerne overholdt Lucasfilms ønske, er de samtidig ærgerlige over, at de ikke fik lov. »Vi forsøger bare at hylde karaktererne«, forklarer Johnson. »Det, vi laver, er egentlig bare kærlig satire«.

‘Ralph Breaks the Internet’ har dansk biografpremiere den 7. februar 2019 – uden Kylo Ren.

Læs også: Danskeren bag opsigtsvækkende ’The Last Jedi’-rapport – »Da Rian Johnson retweeter mig, eksploderer det hele«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af