‘Oldboy’-instruktørs første serie, ‘The Little Drummer Girl’ med Alexander Skarsgård, kan blive en af årets bedste – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med prominente navne som Alexander Skarsgård, Michael Shannon og det unge talent Florence Pugh på rollelisten er hypen i hus for AMC’s kommende spionserie ‘The Little Drummer Girl’, som er baseret på John le Carrés bestsellerroman fra 1983. En hype, der ikke mindst kommer af, at det er koreanske Park Chan-Wook – instruktøren bag film som ‘Oldboy’ og ‘The Handmaiden’ – der står bag.

Serien foregår i 1970’erne, hvor vi følger den iltre skuespillerinde og idealist Charlie (Pugh), der møder en hemmelighedsfuld mand ved navn Becker (Skarsgård) på en ferie i Grækenland. Det viser sig snart, at Becker har helt andre intentioner med forholdet, end han lader Charlie vide, og inden længe har han rekrutteret hende som dobbeltagent i en kompleks spionageforretning foranlediget af agenten Kurtz (Shannon).

‘The Little Drummer Girl’ er tidligere blevet filmatiseret, men det er første gang, vi ser den udfoldet som serie. Flere af seriens producere var i øvrigt med på holdet bag Susanne Biers roste krimiserie ‘The Night Manager’, der ligeledes byggede på en John le Carré-roman.

Serien får dansk premiere på C More den 13. december.

Læs også: Det skal du streame i oktober: True crime-comeback, ‘Mad Men’-stjernes soloserie og ventede gys

Læs også: Se Alexander Skarsgård lære Jimmy Fallon traditionel svensk midsommerdans

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af