Sarah Silverman siger, Louis C.K. har onaneret foran hende – med hendes samtykke

Sarah Silverman siger, Louis C.K. har onaneret foran hende – med hendes samtykke
Sarah Silverman og Louis C.K. ved Academy Awards i 2016. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Sidste år indrømmede Louis C.K. sig skyldig i anklager om at seksuel krænkelse af fem forskellige kvindelige kolleger, som han havde onaneret foran (eller forsøgt at komme til at onanere foran) uden deres samtykke. En sag, hans øvrige kolleger og celebre bekendte naturligvis blev konfronteret efterfølgende.

Sarah Silverman er, som en af C.K.’s bedste venner gennem 25 år, blandt dem, der er blevet udspurgt om og om igen. Da Silverman i går lagde vejen forbi Howard Sterns ’SiriusXM’-radioprogram, kom hele C.K.-sagen på bordet på ny i forbindelse med C.K.’s mindre tilbagetog til standup-scenen de seneste måneder. Her fortalte Silverman, at C.K. også har onaneret foran hende – om end med hendes samtykke.

»Jeg ved, jeg kommer til at fortryde, jeg siger dette«, lød det fra Silverman, da hun påbegyndte historien. »Jeg har kendt Louis altid, jeg undskylder ikke for ham, så lad venligst være med at tolke det sådan. Vi er jævnaldrende. Vi er ligemænd. Da vi var børn, og han spurgte, om han kunne onanere foran mig, sagde jeg nogle gange: ’Fuck yeah, det vil jeg gerne se!’«.

»Det kan ikke sidestilles med det, de andre kvinder taler om, han har gjort mod dem. Han kunne ikke tilbyde mig noget. Vi var bare venner. Nogle gange – yeah, så ville jeg gerne se det, det var utroligt. Andre gange sagde jeg: ’Fucking nej, klamt’, og så købte vi pizza«.

Onani-scenarierne fandt ifølge Silverman sted i begyndelsen af begges karrierer, da de var helt unge og gav deres mest freaky indskydelser frit løb. Dog ændrede C.K. ikke sin opførsel, da han først blev bredt kendt og magtfuld i branchen.

»Jeg siger ikke, vi alle sammen burde omfavne Louis igen. Jeg tror på, han angrer. Jeg vil bare gerne have, han taler om det på scenen«, siger hun.

Det nye Silverman-interview er hurtigt blevet mødt med kritik. En af kritikerne var Rebecca Corry, som var en af kvinderne, der anklagede C.K. for seksuel krænkelse sidste år.

Hun skriver på Twitter: »For at få alt på det rene, CK havde ’intet at tilbyde mig’, da jeg også var ham ligeværdig på settet den dag, han besluttede sig for at krænke mig seksuelt. Han frarøvede mig en dag, jeg havde arbejdet for i flere år, og han angrer stadig ikke. Han er et rovdyr, der har gjort kvinder til ofre i flere årtier og løjet om det«.

Silverman har svaret direkte med en undskyldning på Corrys tweet: »Rebecca, jeg er ked af det. Uh, det er derfor, jeg ikke kan lide at blande mig. Jeg kan åbenbart ikke gå i pressen med mit show uden at blive udspurgt om det. Men du har ret – I var ligeværdige og han fuckede med dig og det er ikke okay. Jeg er ked af det, ven. Du er så talentfuld og så god«.

Da sagen første gang kom frem i november sidste år, udtalte Silverman, at hun var vred på de misbrugte kvinders vegne og på den kultur, der gjorde det muligt for ham – men samtidig ked af det, da det nu engang er hendes ven, det handler om.

Læs også: Må Aziz Ansari gøre comeback, må Louis C.K., og hvordan må de, hvis de altså må?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af