Se Hillary Clinton give sit besyv med i Vin Diesel og The Rocks ‘Fast and the Furious’-fejde hos Stephen Colbert

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nu hvor Hillary Clinton ikke længere har politiske aspirationer, ligger det endelig den tidligere præsidentkandidat frit for at give sin uforbeholdne mening om tidens vigtige emner.

Clinton medvirkede i fredagens udgave af ‘The Late Show With Stephen Colbert’, hvor programmets ansatte fik mulighed for at stille hende et spørgsmål hver, fra hendes yndlings politiske film til hvem hun mener er vigtigst i ‘Fast and Furious’ – Vin Diesel eller The Rock?

»Sikke et svært spørgsmål«, udbryder hun, før hun går benhårdt til spørgsmålet.

»’The Fast and Furious’-filmene har bevist, at begge to er mestre udi højoktan action. Og selvom The Rock er blevet en uundværlig del af de seneste film, så er Vin Diesel virkelig hjertet og kernen i Toretto-familien. I sidste ende er det bedst for alle, når de kan se forbi tingene, som splitter dem og arbejde sammen«, svarer Clinton iskoldt, mens hun stirrer direkte ind i kameraet.

Det er ingen hemmelighed, at Vin Diesel og Dwayne ‘The Rock’ Johnson har haft uoverensstemmelse under optagelserne til ‘Fast and Furious’-filmene. I 2016 fortalte The Rock på Instagram, at han havde store problemer med sin medskuespiller, som er fortsat op gennem årene. Diesel og Johnson havde blandt andet ikke en eneste scene samme i sidste års ‘Fate of the Furious’.

Læs også: The Rock er verdens bedst betalte skuespiller – men George Clooney tjener mere

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af