Se Natalie Portman som bidsk pop-diva i første storslåede trailer til ’Vox Lux’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke let at være popstjerne. Men det er så sandelig heller ikke let at være hverken popstjernens datter, manager eller journalisten, der skal interviewe vedkommende. Det erfarer vi for fuld skrue i den nye trailer til ’Vox Lux’, hvor Natalie Portmans transformation til fuldbludsdiva badet i glimmer, attitude og stjernenykker sætter forventningerne til filmen højt i vejret.

Popstjernen ved navn Celeste, som Portman personificerer, har i sandhed heller ikke haft det let. Som lille overlever hun et skoleskyderi, og da hun og hendes søster synger til mindehøjtideligheden for sine dræbte skolekammerater, bliver hun en sensation. En stjerne fra barnsben med alt, der følger med på godt og ondt. Sandsynligvis i særdeleshed sidstnævnte kategori.

’Vox Lux’ er instrueret af Brady Corbet som hans andet forsøg i instruktørstolen. Bedst er han ellers kendt som skuespiller fra roller i blandt andet ’Funny Games’, ’Force Majeure’ og ’Melancholia’.

På rollelisten finder vi Jude Law i rollen som Celestes manager, Jennifer Ehle som hendes PR-ansvarlige og Willem Dafoe som filmens fortæller. Stortalentet Raffey Cassidy indtager rollen som både den unge Celeste og voksen-Celestes datter. Filmen fik på filmfestivalen i Venedig særligt positiv omtale for ikke blot Portmans indsats, men også samspillet mellem Cassidy og Portman, der også i traileren synes at slå gnister.

‘Vox Lux’ får dansk premiere den 24. januar 2019.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af