Soundvenue Forpremiere: Se horroreksplosionen ’Suspiria’ ved første visning i Danmark

Soundvenue Forpremiere: Se horroreksplosionen ’Suspiria’ ved første visning i Danmark
'Suspiria'.

Da Quentin Tarantino så filmen, græd han. Da de første klip blev vist under CinemaCon USA, skrev en journalist, at det var »en af de mest fucked up ting«, han nogensinde havde set. Hovedrolleindehaver Dakota Johnson har fortalt, at filmen var så barsk at indspille, at hun måtte gå i terapi bagefter. Og da den fik verdenspremiere under Venedig-festivalen, affødte det sjældent intense reaktioner – vores udsendte skrev, at sarte sjæle vil få tredje akt galt i halsen.

’Suspiria’ er en af de film, hvis rygte for længst er gået forud for dens danske premiere. Og nu har vi glæden af at kunne invitere til den allerførste visning i Danmark af filmen, der er Luca Guadagninos første film siden ’Call Me By Your Name’.

Filmen er et remake af Dario Argentos gyserklassiker af samme navn, men den afviger kraftigt fra udgangspunktet og er dybest set en helt ny film, dog i horrormesterens ånd. Dakota Johnson lægger ’Fifty Shades’-skyggen bag sig med rollen som Susie, der kommer ind på en legendarisk danseskole i Vestberlin. Skolen, der kun er befærdet af kvinder, viser sig at have et mere end dæmonisk anstrøg i filmen, der har Tilda Swinton i rollen som skolens forstander – og formentlig også som fortællingens eneste mand, en 70 år gammel psykolog. Men det er ikke bekræftet!

Radiohead-forsanger Thom Yorke har lavet sit første filmscore til ’Suspiria’ – og det er fremragende. Med andre ord er der alle mulige grunde til at se efterårets måske mest hypede film.

Køb billet HERtilmeld Facebook-event HER

’Suspiria’
Den 29. oktober kl. 19.30
Empire Bio i København

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af