Steve Carells seriemorderlook havde nær stoppet ‘The 40-Year-Old Virgin’

Steve Carells seriemorderlook havde nær stoppet ‘The 40-Year-Old Virgin’
Steve Carell i 'The 40-Year-Old Virgin'

Sammen med hovedrollen i den amerikanske udgave af ‘The Office’ var det rollen i Judd Apatows ‘The 40-Year-Old Virgin’, der for alvor gjorde Steve Carell til en filmstjerne. Filmen var dog lige ved ikke at blive til noget.

I et stort interview med Esquire fortæller Carell, at Universal satte optagelserne til filmen på pause efter blot en uge i produktion. Grunden? »De synes, jeg så for creepy ud«, fortæller Carell. »De sagde, at jeg lignede en seriemorder«.

Carell og Apatow var dog i stand til at overtale Universal til at fortsætte, blandt andet ved at forsikre dem om, at de ikke havde set de mere følelsesladede scener endnu. Det skulle vise sig at være en god beslutning, da ‘The 40-Year-Old-Virgin’ indtjente over 100 millioner dollars i USA alene.

Kort inden filmens premiere blev Carell også opmærksom på, at filmen måske ikke ville fungere. »Jeg var til en highschool-reunion, lige før filmen kom ud«, fortæller Carell. »Jeg havde ikke set de her mennesker i flere år. Folk snakkede om, hvad de havde lavet siden, og jeg nævnte, at jeg havde lavet en film med titlen ‘The 40-Year-Old Virgin’. Når jeg ser tilbage på det, går det op for mig, hvor dumt det må have lydt i deres ører. Det lød sikkert som den værste film nogensinde, bare ud fra titlen. Jeg kunne føle, hvordan de følte sympati for mig. Jeg kunne se medlidenheden i deres øjne«.

Medlidenheden er nok forsvundet siden da, nu hvor Carell både har opnået Oscar- og Golden Globe-nomineringer. Han er næste gang aktuel i misbrugsdramaet ‘Beautiful Boy’ overfor Timotheé Chalamet, der har premiere den 17. januar.

Læs også: Steve Carell afviser ‘The Office’-revival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af