Stjerneskuddet Lucas Hedges er dybt imponerende – se den rørende trailer til ‘Boy Erased’

Den 21-årige Lucas Hedges har allerede flere store dramaer bag sig med biroller i kæmpesucceser som ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’, ‘Manchester By the Sea’ og ‘Lady Bird’. Nu er han på plakaten som hovedrollen i to af vinterens dramafilm, nemlig ‘Ben Is Back’ (der får dansk premiere i februar 2019) og ‘Boy Erased’, der er en vægtig Oscar-kandidat, og som netop har fået ny trailer.

I ‘Boy Erased’ spiller Hedges den forpinte teenager Jared, der bærer rundt på visheden om sin homoseksualitet i et kristent fundamentalistisk hjem og samfund, der ikke accepterer den slags »ugudelige tilbøjeligheder«. Da hans mor og præstefar får besked om Jareds hemmelighed, sender de ham i kirkens omlægningsprogram, der skal omvende deres søn, for som en underviser fastslår i kirkelejren, er det »et valg. Man kan ikke være født homoseksuel«.

I rollerne som forældreparret finder vi ingen ringere end Russel Crowe og Nicole Kidman, og rollelisten består desuden af navne som Xavier Dolan, Troye Sivan, Jesse LaTourette, Joe Alwyn og Britton Sear. Filmen er instrueret af Joel Edgerton (der desuden spiller det kristne overhoved i omvendingsprogrammet), og den er baseret på et memoir fra 2016 skrevet af Garrard Conley.

Den får dansk biografpremiere 10. januar.

Læs også: Chris Pines kronjuveler blotter mediernes hykleriske penis-fetish

Læs også: Julia Roberts’ tv-overgang er det sidste søm i filmstjernens kiste

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af