‘Deadpool 2’ relanceres i børnevenlig udgave som ‘Once Upon A Deadpool’ – se traileren med en tidligere børnestjerne i centrum

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Deadpool’-filmene er i særdeleshed blevet kendt på at være mere grovkornede end samtlige andre superheltefilm på markedet. Det bliver der nu lavet om på med den kommende ‘Once Upon A Deadpool’, der netop har fået sin første trailer.

‘Once Upon A Deadpool’ er ikke en ny film, men i stedet en omklippet udgave af ‘Deadpool 2’, der får den amerikanske aldersmærkning PG-13, der er et nøk ned fra originalens R-rating, der betyder, at unge under 17 skal have en ledsager med.

Præcis hvordan filmen bliver ændret, især når det kommer til originalens store mængder vold og bandeord, vides endnu ikke. I traileren får man også et glimt af nogle nye scener, blandt andet med den tidligere børnestjerne Fred Savage, der er kendt fra ‘The Princess Bride’.

Filmen bliver nu også lanceret som en slags julefilm, men man kan forestille sig, at det mest af alt kommer til udtryk, ved et par af de meta-jokes, som serien er kendt for.

‘Once Upon A Deadpool’ har amerikansk biografpremiere den 12. december, og for hver solgt billet doneres en dollar til organisationen Fuck Cancer. En dansk biografpremiere er yderst tvivlsom, men vi kan nok fange den på streaming tidligt næste år.

Læs også: Ryan Reynolds holdt ’Deadpool 2’-cameo hemmelig for resten af castet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af