Første billede af Julianne Moore i amerikansk remake af ‘Efter brylluppet’

Første billede af Julianne Moore i amerikansk remake af ‘Efter brylluppet’
Sidse Babett Knudsen og Mads Mikkelsen som ekskærester i Susanne Biers 'Efter brylluppet.

I februar kom det frem, at Susanne Biers Oscarnominerede drama ‘Efter brylluppet’ fra 2006 får et stjernespækket amerikansk remake under titlen ‘After the Wedding’, hvor Mads Mikkelsen og Sidse Babett Knudsen er skiftet ud med Michelle Williams og Julianne Moore. Nu har vi fået det første stillbillede fra filmen med en tydeligt berørt Julianne Moore i noget, der ligner en bryllupssetting (se nederst).

I ‘After the Wedding’ følger vi Isabel (Williams), der er leder af et børnehjem i Indien, da hun modtager en mystisk donation fra en amerikansk afsender. Isabel drager mod New York for at opsøge donatoren og møder multimillionæren Theresa (Moore). Weekenden byder på en stor familiebegivenhed, da Theresas ældste barn skal giftes, men det er først efter brylluppet, at dramaet for alvor folder sig ud.

I Biers udgave spiller Mads Mikkelsen børnehjemslederen Jacob, der bliver sendt til København, hvor hans donator viser sig at være hans gamle ekskærestes mand, og datteren, der skal giftes, er i virkeligheden Jacobs. Handlingen i remaket må således byde på et par twists med det kønsskifte, som Williams rolle vidner om.

Filmen er instrueret af Bart Freundlich (Julianne Moores mand), der tidligere blandt andet har instrueret dramaet ‘Wolves’ samt afsnit af ‘Californication’ og ‘Mozart in the Jungle’. I castet finder vi desuden Billy Crudup, Will Chase og Abby Quinn. Der er endnu ikke annonceret en premieredato.

Her er første billede fra filmen:

Julianne Moore som multimillionæren Theresa i ‘After the Wedding’.

Læs også: Lars Mikkelsen lander sin næste store Netflix-rolle – over for Superman

Læs også: De 20 bedste danske skuespilpræstationer i udlandet – med Mads Mikkelsen, Kim Bodnia og Sidse Babett Knudsen i topform

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af