Lars Mikkelsen lander sin næste store Netflix-rolle – over for Superman

Lars Mikkelsen lander sin næste store Netflix-rolle – over for Superman
Lars Mikkelsen i 'Herrens Veje'

I maj sidste år blev det annonceret, at Netflix arbejder på en serie baseret på ‘The Witcher’, en serie af fantasybøger af den polske forfatter Andrzej Sapkowski, der for alvor opnåede popularitet, efter den blev omsat til en række succesfulde spil.

Serien er nu godt inde i sin præproduktion, og nye detaljer er nu sluppet ud via Netflix’ Twitter-profil. Man vidste allerede, at Henry Cavill, bedst kendt som Superman, skal spille hovedrollen som monsterjægeren Geralt, men nu er også et dansk islæt blevet tilføjet til seriens cast: Lars Mikkelsen.

Mikkelsen skal spille rollen som Stregobor, en magtfuld troldmand og illusionist, der i bøgerne indfanger unge kvinder for at udføre eksperimenter på dem, døde eller levende. Rollen som Stregobor bliver Mikkelsens anden store optræden i en Netflix-serie, efter rollen som den russiske præsident Petrov i ‘House of Cards’, hvis sidste sæson har premiere i morgen.

En lang række andre, mindre kendte navne er også blevet tilføjet til castet. Det drejer sig blandt andet om Eamon Farren, der var med i det nye ‘Twin Peaks’, og Anna Shaffer, der spillede en lille rolle som Romilda Vane i de tre sidste ‘Harry Potter’-film.

Netflix har også udsendt en kort kostumetest, hvor man kan se Cavill som Geralt, som du kan se nedenfor. Lige nu ligner han mere en pumpet udgave af Legolas end en hårdkogt monsterjæger, men da det blot er en test, er der stadig meget, der kan nå at ændre sig.

Læs også: Fem bud på, hvem der bliver den nye Superman efter Henry Cavills exit

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af