‘The Witcher’ bliver til Netflix-serie baseret på bøgerne og spillene

‘The Witcher’ bliver til Netflix-serie baseret på bøgerne og spillene

Netflix udvider for første gang biksen ved at adaptere en spilserie, nemlig polske Projekt Reds ‘The Witcher’ med den famøse, overnaturlige monster-jæger Geralt som hovedkarakter. Teknisk set er ‘The Witcher’ en polsk fantasy-bogserie i otte dele, men Netflix havde næppe samlet den op, hvis ikke bøgerne var blevet omsat til en populær spilserie – og i nogles optik et mesterværk.

Serien bliver på engelsk, selvom serien den skal produceres og filmes i Polen. Om projektet siger producenterne: »’The Witcher’-historierne følger en ukonventionel familie, der står sammen for at kæmpe for sandheden i en farlig verden«, og »det er i virkeligheden en historie om vor tid og vor tids udfordringer, gemt under et fantasy-dække. Det er en historie om os, om monstret og helten inden i vores hjerter.«

Der er ikke noget, der indikerer hvornår serien får premiere.

Læs også: Udvidelsespakke til ’The Witcher 3′ afsløret: Afslutter trilogien med stil, humor og monstre

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af