Første fulde trailer til ‘True Detective’ sæson tre lover spænding af højeste kaliber

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er kun lidt over to måneder til tredje sæson af ‘True Detective’ lander på HBO Nordic, og nu har det stærkt imødesete nye kapitel i Nic Pizzolattos antologiserie fået sin første fulde trailer.

Denne gang udspiller mordmysteriet sig i Ozark-bjergene i Arkansas, hvor efterforskeren Wayne Hayes (Mahershala Ali) bliver særligt besat af en grusom forbrydelse. På rollelisten ses desuden Carmen Ejogo (‘It Comes at Night’), Sarah Gadon (‘Alias Grace’), Scoot McNary (‘Halt and Catch Fire’) og Mamie Gummer (‘Castle Rock’).

At dømme ud fra traileren har Pizzolatto genfundet sin mojo med en kompleks narrativform, der springer mellem adskillige tidslinjer, som det også var tilfældet i seriens første sæson.

Den fremragende indie-instruktør Jeremy Saulnier (‘Hold the Dark’ og ‘Green Room’) står bag to af sæsonens i alt otte afsnit. Han bakkes op af tv-veteranen Daniel Sackheim og Nic Pizzolatto selv, der har instrueret de resterende episoder.

‘True Detective’ sæson tre lander på HBO Nordic den 13. januar.

Læs også: ‘True Detective’ sæson 3 mister hypet instruktør

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af