‘True Detective’ sæson 3 mister hypet instruktør

‘True Detective’ sæson 3 mister hypet instruktør
Mahershala Ali har en af hovedrollerne i 'True Detective' sæson 3. Han ses her i 'Hunger Games: Mockingjay - del 1'

Nic Pizzolattos har skabt sig et ry som en stærkt egenrådig showrunner på sit krimibarn ‘True Detective’. Hans nidkærhed havde ifølge flere en hæmmende effekt på sæson 2, og nu kan det samme vise sig at være tilfældet med den kommende sæson 3.

I hvert fald har den talentfulde instruktør Jeremy Saulnier (‘Blue Ruin’, ‘Green Room’) besluttet at trække sig fra sit arbejde på sæson 3 efter blot to afsnit, skriver Variety. Saulnier var ellers var tiltænkt at instruere halvdelen af de i alt otte afsnit, mens Pizzolatto tager sig af resten.

Til at afløse Saulnier har showrunner Pizzolatto fundet serieveteranen Daniel Sackheim, hvis instruktørmeritter tæller afsnit på ‘X-Files’, ‘House’, ‘The Leftovers’ og ‘The Americans’ samt en Emmy for ‘Bedste instruktion’ i 1994 på ‘NYPD Blue’.

»Instruktør og executive producer Jeremy Saulnier har fuldendt de to første afsnit af ‘True Detective’ sæson 3 og forlader produktionen på grund af problemer med tidsplanlægning. Daniel Sackheim er kommet ombord som instruktør og executive producer på serien ved siden af seriens skaber og instruktør Nic Pizzolatto«, lyder den officielle udmelding fra HBO.

Jeremy Saulniers eget syn på sagen strækker sig indtil videre ikke til meget mere end et »ingen kommentar«-post på Twitter. Instruktøren, der har skabt sig en stor fanbase med nogle flænsende fatale fortællinger, er i post-produktion på sin ventede Netflix-produktion ‘Hold the Dark’ og skulle desuden stå med en række spændende tilbud på hånden.

Med Mahershala Ali, Carmen Ejogo, Stephen Dorff og Scoot McNairy på rollelisten og en på papiret interessant mordgåde over et tredelt tidspand er der trods det kedelige tegn på Pizzolattos despotiske ledelsesstil grund til igen at knytte høje forventninger til tredje ombæring af den moderne noir-antologi. ‘True Detective’ sæson 3 kommer i 2019.

Læs også: De 20 bedste HBO-serier nogensinde – drama

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af