Holdet er sat til ’True Detective’ sæson 3

Holdet er sat til ’True Detective’ sæson 3
Foto: Kevork Djansezian/Getty Images

Tidens ustoppelige seriemylder kan drukne selv den største kæmpe, hvilket den ellers nyudråbte wonderkid Nic Pizzolatto fik at føle efter anden sæson af sin ’True Detective’. Pizzolatto har siden pønset på at revanchere sig, hvilket han passende kan gøre med tredje kapitel af HBO’s krimiantologi.

Nic Pizzolatto og resten af holdet bag ’True Detective’ har officielt fået grønt lys til at give sig kast med sæson 3, skriver Indiewire.

Første sæson foregik blandt sydens trailertrash og mysticisme, anden sæson udforskede Los Angeles’ urbane jungle, mens den kommende sæson finder sted i hjertet af den bjergfyldte region Ozarks (yes, apropos Netflix’ aktuelle serie), hvor et makabert mord starter en efterforskning af et mysterium, som strækker sig ud over flere årtier og fortælles i tre separate tidsperioder.

I spidsen for mordopklaringen finder vi Wayne Hays fra Northwestern Arkansas. Han spilles af Oscar-vinderen Mahershala Ali, der demonstrerede overlegen intensitet i ’Moonlight’ og ’House of Cards’.

Til forskel fra tidligere sæsoner har den lidt egenrådige og nidkære Pizzolatto også sat sig i instruktørstolen, som han kommer til at dele med fremadstormende Jeremy Saulnier, der har udmærket sig med de to perler ’Blue Ruin’ og ’Green Room’, der begge er rå miljøskildringer med grusom over the top-vold.

»Nic har i sandhed skrevet et bemærkelsesværdigt manuskript. Med hans ambitiøse vision og Mahershala Ali og Jeremy Saulnier om bord er vi spændte på at gå i gang med næste udgave af ’True Detective«, skriver HBO’s programchef Casey Bloys i en officiel udtalelse.

Pizzolatto har skrevet alle afsnit bortset fra afsnit 4, som han har fået hjælp til af den legendariske seriepersonlighed David Milch, som har skrevet til ’Hill Street Blues’ og skabte ’NYPD Blue’ og ’Deadwood’.

Der er endnu ikke fastlagt nogen premieredato.

Læs også: Alt, hvad der var galt med ‘True Detective’ sæson 2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af