Javier Bardem og Penélope Cruz genforenes i dobbelt Oscar-vinders ‘Everybody Knows’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Iranske Asghar Farhadis thrillerdrama ‘Everybody Knows’, der åbnede årets Cannes-festival, har fået en ny spændingsspækket trailer med superstjernerne Penélope Cruz og Javier Bardem i front.

Filmen følger Laura (Cruz), der rejser med sine to børn fra Argentina og hjem til sin lille spanske hjemby uden for Madrid, i forbindelse med at hendes søster skal giftes. Det varme familiegensyn inkluderer desuden en genforening med Lauras gamle flamme Paco, der spilles af Bardem. Festlighederne bliver dog dramatisk afløst af hjertesorg og fortvivlelse, da Lauras datter kidnappes, og skumle familiehemmeligheder begynder at vælte ud af skabet.

Det er første gang siden Woody Allens ‘Vicky Cristina Barcelona’, at ægteparret Bardem og Cruz spiller sammen på film. Fortællingen er Farhadis (‘Nader og Simin – en seperation’, ‘Fortiden’, ‘About Elly’) første spansksprogede i repertoiret, og den var derfor ikke en mulig kandidat ved udvælgelsen af dette års iranske Oscarbud, hvor han ellers plejer at stå stærkt –  han har både vundet prisen for Bedste Fremmedsprogede Film for ‘Nader og Simin’ og ‘Sælgeren’.

‘Everybody Knows’ får dansk premiere 21. marts 2019.

Læs også: Cannes-highlights dag 1: Er Javier Bardem og Penelope Cruz for lækre til stor filmkunst?

Læs også: Det skal du se i biografen i november: Hogwarts-comeback, hypet dansk debut og Pilou Asbæk vs. zombier

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af