Oplev Roland Møller og Alex Høgh Andersen ved enestående aften i INPUT-rummet på fredag

Oplev Roland Møller og Alex Høgh Andersen ved enestående aften i INPUT-rummet på fredag
Roland Møller og Alex Høgh Andersen.

Den ene har spillet over for Charlize Theron, Rami Malek, Liam Neeson og The Rock og har gået den røde Oscar-løber i Hollywood. Den anden har fået en massiv global følgeskare med sin hovedrolle i en af verdens allermest populære tv-serier.

Roland Møller og Alex Høgh Andersen er blandt de få danskere, der har fået solidt fodfæste på den internationale filmscene. Men de har også det til fælles, at deres færd mod succes har været anderledes end de fleste skuespilleres. Roland Møller er gået fra et liv i kriminalitet til at blive en af landets mest karismatiske skuespilnavne, mens Alex Høgh Andersen har taget skridtet fra barneskuespiller i en TV 2-julekalender til en voksenkarriere med en prominent præstation som den hårdkogte Ivar the Boneless i ’Vikings’.

Deres veje har været forskellige, men de er begge kongeeksempler på selvlært succes med en eksplosiv cocktail af knofedt, held og talent.

Vi har helt eksklusivt sat de to skuespillerstjerner sammen til en underholdende aften med bramfri anekdoter fra Hollywood og ærlige beretninger om, hvordan det er at være en del af de helt store filmproduktioner. Det sker i kulturrummet INPUT – der præsenteres af Soundvenue og NESCAFÉ Azera – fredag aften kl. 20 (fri entré). Vores filmredaktør Jacob Ludvigsen modererer snakken og udfordrer de to actionerfarne skuespillere på overraskende vis undervejs.

Med andre ord: En enestående mulighed for at opleve Roland Møller og Alex Høgh Andersen på seriøs såvel som slap line!

Roland Møller & Alex Høgh Andersen
Fredag den 23. november
INPUT – Skydebanegade 1 kl. 20 (rummet er åbent fra kl. 15)
Fri entré

Se det fulde INPUT-program HER og tilmeld dig på Facebook HER.

Læs også: Soundvenue og NESCAFÉ Azera åbner pop-up kulturrum – Suspekt, Roland Møller, Anya, Muf10 og Kesi blandt gæsterne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af