Se første billede fra ‘Game of Thrones’ sæson 8

Se første billede fra ‘Game of Thrones’ sæson 8

(Læs kun videre, hvis du har set ‘Game of Thrones’ sæson 7.)

Ventetiden har været lang, siden syvende sæson af ‘Game of Thrones’ løb over skærmen sidste sommer. Siden da har serien holdt en særdeles lang pause fra skærmen, da der ikke bliver sparet på produktionen til den ottende og sidste sæson.

Det har været meget begrænset med detaljer om den nye sæson, da holdet har taget ekstraordinære metoder i brug for at undgå spoilers, men nu er det første officielle billede endelig blevet frigivet.

Det er Entertainment Weekly, der har et billede af Jon Snow (Kit Harington) og Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) i hinandens arme på forsiden af det kommende magasin. Se billedet nedenfor.

De to fandt som bekendt sammen ved syvende sæsons afslutning, med billedet er ikke så uskyldigt som det ser ud. Det blev også gjort klart én gang for alle, at Jon i virkeligheden Daenerys’ nevø – hvilket de endnu ikke er klar over selv.

Denne udgave af Entertainment Weekly udkommer den 9. november, og man kan kun forestille sig, at det indeholder mange flere billeder fra den kommende sæson.

Både Harington og Clarke har snakket med Entertainment Weekly om, hvorfor den sidste sæson har taget så lang tid at producere.

»Det er ubarmhjertigt«, fortæller Harington. »Scener, der for fem år siden ville have taget én dag at filme, tager nu fem dage. De vil gøre det så godt som muligt, så de filmer alting på alle mulige måder, så de har en masse at vælge imellem«.

»At klargøre kameraer tager længere tid«, tilføjer Clarke. »Kostumerne er bedre, hår og makeup er skarpere – hvert et valg, hver en samtale og alles attitude er farvet af, at dette er afslutningen. Alt føles mere intenst«.

‘Game of Thrones’ sæson 8 har endnu ikke en premieredato, men det bliver højst sandsynligt i første halvdel af 2018.

Læs også: Naomi Watts lander hovedrolle i ’Game of Thrones’-spinoff

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af