‘Skam’-skuespilleren Lisa Teiges dansefilm kommer på Netflix

‘Skam’-skuespilleren Lisa Teiges dansefilm kommer på Netflix
Lisa Teige spiller Amalie i filmen 'Battle'. (Foto: Jørgen Johansson)

Netflix har købt rettighederne ‘Battle’, en norsk spillefilm med ‘Skam’-skuespiller Lisa Teige i hovedrollen. I ‘Skam’ spillede Teige gymnasieeleven Eva, der flyttede til Oslo i syvende klasse, og i ‘Battle’ må hun endnu engang pakke flyttekasserne – denne gang i rollen som danseren Amalie, der flytter til et andet nabolag i den norske hovedstad.

Amalie går til moderne dans, men tvinges til at trække teltpælene op, da hendes fars firma går konkurs, og familien må flytte til et mindre privilegeret område i Oslo. Her møder hun danseren Mikael, der introducerer hende til hip hop dance battle, og til et liv langt fra overklassetilværelsen, hun har været vant til.

Filmen er er et dansk-svensk-norsk-hollandsk samarbejde (den er delvist optaget i Odense), den er instrueret af svenske Katarina Launing og baseret på bogen af samme navn skrevet af norske Maja Lunde. Danske Jørgen Johansson, der tidligere har arbejdet på ‘Bænken’, ’Broen’ og ’Arvingerne’, har fotograferet filmen, der fik norsk biografpremiere i september.

‘Battle’ får global premiere på Netflix den 1. december, men kan først streames herhjemme til næste efterår, da filmen formodes at få biografpremiere forinden.

Læs også:Skam’-dronning i Danmark: Derfor var det rigtigt at slutte med sæson 4

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af