Christian Bale har en herlig Donald Trump-anekdote fra ‘The Dark Knight Rises’

Christian Bale har en herlig Donald Trump-anekdote fra ‘The Dark Knight Rises’
Christian Bale i 'The Dark Knight Rises'.

Længe før Donald Trump blev præsident, var han et kendt ansigt i USA som rigmand og realityfænomen. Trumps bygninger har lagt huse til adskillige filmproduktioner, blandt andet Christopher Nolans ‘The Dark Knight Rises’, der blev optaget i 2011.

Her kom Trump selv på besøg under optagelserne, hvor han blandt andet hilste på Christian Bale, der spillede rollen som Batman, der i civilen er rigmanden Bruce Wayne. Og tilsyneladende troede Trump faktisk, at Bale i virkeligheden var Wayne. Det fortæller Bale i et interview med Variety.

»Jeg mødte ham en enkelt gang«, fortæller Bale. »Vi filmede ‘Batman’ i Trump Tower, og han sagde: ‘Kom op til kontoret’. Jeg tror, han troede, jeg var Bruce Wayne, fordi jeg var klædt på som Bruce Wayne. Så han snakkede til mig, som om jeg var Bruce Wayne, og jeg spillede faktisk bare med på det. Det var ret underholdende. På det tidspunkt havde jeg ingen anelse om, at han overvejede at stille op som præsident«.

I interviewet kommer Bale også ind på sin overbevisende transformation for at spille tidligere vicepræsident Dick Cheney i den kommende ‘Vice’. Bale er kendt for at gennemgå voldsomme fysiske transformationer til sine film, men åbenbart var ‘Vice’ særligt udfordrende.

»Det er første gang, jeg faktisk opsøgte en erneringsekspert, for jeg er begyndt at føle min dødelighed. Jeg tænkte: ‘Ved du hvad, det kan være, jeg dør, så måske skal jeg opsøge en, der faktisk ved, hvad de snakker om, i stedet for bare at winge den’, hvilket jeg ellers altid har gjort«.

Bales potentielt livsfarlige transformation i ’Vice’ kan ses i de danske biografer fra 31. januar.

Se listen: Årets bedste serier ifølge Soundvenue – rangeret

Se listen: Årets bedste film ifølge Soundvenue – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af