Christian Bale er fuldstændig uigenkendelig i første trailer til ‘Vice’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I formiddags kunne vi præsentere de første billeder af Christian Bale i rollen som den tidligere vicepræsident Dick Cheney i ‘Vice’, og nu er filmens første trailer også landet – og igen, igen må man tage hatten af og bøje sig i støvet for skuespillerens gennemgribende transformation, komplet med dyb, raspende stemme og stor ølvom.

Filmen fortæller historien om Cheneys tumultariske tid i Det Hvide Hus, hvor han først og fremmest spillede en stor rolle i USA’s kamp mod terrorisme efter den 11. september. En rolle, der positionerede ham som den måske mest magtfulde vicepræsident nogensinde overfor en famlende præsident George W. Bush.

Ved siden af Bale finder man Amy Adams som Lynne Cheney, Steve Carell som Secretary of Defense Donald Rumsfeld og Sam Rockwell som Bush. Adam McKay, der stod bag ‘The Big Short’, har skrevet og instrueret, og ‘Vice’ ligger lunt i svinget til at generere rigeligt Oscar-buzz når den røde løber rulles ud til næste år.

’Vice’ får dansk premiere den 31. januar 2019.

Læs også: 10 tidlige bud på årets vægtigste Oscar-kandidater – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af