Christian Bales forvandling til Dick Cheney er uhyggeligt overbevisende i nye billeder fra ’Vice’

Christian Bales forvandling til Dick Cheney er uhyggeligt overbevisende i nye billeder fra ’Vice’
Christian Bale til premieren på 'The Promise' i april, 2017. (Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

Da Christian Bale blev spottet i offentligheden for et års tid siden, var han blevet en anselig omgang kilo rigere og en god hårpragt (og så godt som et par øjenbryn) fattigere, hvilket udløste masser af jokes på Twitter. Den ugunstige makeover skyldtes naturligvis, at kamæleonen Bale var i fuld gang med en transformation, der skulle gøre ham til ingen ringere end USA’s tidligere vicepræsident Dick Cheney i forbindelse med den kommende film ’Vice’.

Nu er de første billeder fra ’Vice’ (der tidligere havde arbejdstitlen ’Backseat’) endelig landet, og transformationen er komplet, både når Bale skildrer den yngre og ældre version af Cheney. Faktisk er det svært at genkende den tidligere Batman – særligt i den ældre version, hvor hårgrænsen er på vej på pension, og de ekstra kilo har gjort deres arbejde i hans ansigt.

Med billederne følger desuden en stærk, lille teaser, der vidner om masser af action. »Some vices are more dangerous than others«, lyder taglinen til filmen, der går tæt på Cheney både før, under og efter tiden omkring terrorangrebene på World Trade Center.

Instruktør Adam McKay, der i 2016 imponerede med ’The Big Short’ (også med Bale i en hovedrolle), har udtalt sig til Vanity Fair om filmen: »USA blev ikke så dejligt et sted, som det er i dag, ved et uheld. Nogen var nødt til at knække koden først. Nogen forstod magt, og hvordan man manipulerer med den. Nogen, som ingen lagde mærke til. En ultimativ insider, som kendte alle tricks«.

’Vice’ får dansk premiere den 31. januar 2019.

Læs også: 10 tidlige bud på årets vægtigste Oscar-kandidater – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af