Elliott Crosset Hove får fin international hæder – går i fodsporene på Danica Curcic og Pilou Asbæk

Elliott Crosset Hove får fin international hæder – går i fodsporene på Danica Curcic og Pilou Asbæk
Elliott Crosset Hove i 'Vinterbrødre'.

Hvert år siden 1998 har den paneuropæiske organisation European Film Promotion peget på en række unge, talentfulde skuespillere, som de mest lovende unge skuespillere.

I tidens løb har tiltaget, der hedder European Shooting Stars, udpeget mange nu store stjerner, længe inden de brød igennem. Eksempelvis Daniel Craig, Carey Mulligan og Alicia Vikander samt danske stjerner som Thure Lindhardt, Jakob Cedergren, Pilou Asbæk og Danica Curcic.

Nu har EFP annonceret deres valgt til European Shooting Stars 2019, der endnu engang har et dansk navn iblandt. Det drejer sig om Elliott Crosset Hove, der for alvor brød igennem i Hlynur Pálmasons ‘Vinterbrødre’ fra sidste år og også kunne ses i en skurkerolle i den storsælgende ‘Journal 64’, der havde premiere i oktober.

Sammen med Crosset Hove finder man de nordiske lande stærkt repræsenteret med norske Ine Marie Wilmann, islandske Kristin Thora Haraldsdottir og svenske Ardalan Esmaili, der spillede hovedrollen i den danske ‘Charmøren’.

Af andre navne finder man også irske Aisling Franciosi, der spillede en lille rolle som Lyanna Stark i ‘Game of Thrones’, og polske Dawid Ogrodnik, der medvirkede i Oscar-vinderen ‘Ida’.

Skuespillerne bliver alle samlet til den kommende filmfestival i Berlin, der finder sted i februar, hvor de bliver præsenteret for den internationale filmindustri og skal mødes med prominente agenter og producenter.

Læs også: Elliott Crosset Hove – »De så bare en lille mærkelig dreng med følelserne uden på tøjet«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af