Lupita Nyong’o hjemsøges af monstre i første trailer til ‘Get Out’-instruktørs stærkt imødesete horrorfilm ‘Us’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jordan Peele debuterede med stor bravur med sidste års anmelderroste horrorsucces ‘Get Out’, der indtjente over 250 millioner dollars og indbragte Peele en Oscar for bedste manuskript. Knap to år efter er Peele tilbage med den stærkt imødesete horrorfilm ‘Us’, der har Oscar-vinderen Lupita Nyong’o (’12 Years a Slave’) og Winston Duke (‘Black Panther’) i hovedrollerne.

Denne gang er Peele gået fuldt ud horror med en historie, der twister den klassiske fortælling om det hjemsøgte hus til et sandt mareridt: Adelaide (Nyong’o) og Gaibe (Duke) tager på sommerhustur med deres to børn, for at slappe af med deres venner (blandt andet ‘The Handmaid’s Tale-stjernen Elisabeth Moss). Men hvad der skulle have været en hyggelig tur ender i en blodig massakre, da først mørket falder på og familien får uventet besøg.

Den første trailer til ‘Us’ gør ikke meget for at skjule, at monstrene, som hjemsøger familien, er familiens egne ondsindede dobbeltgængere. Alligevel er der næppe nogen tvivl om, at Peele som sædvanligt har ærmet fuldt af overraskelser.

‘Us’ får premiere i den 14. marts 2019.

Læs også: De 15 vigtigste stemmer i ny sort amerikansk film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af