Macaulay Culkin genskaber geniale ’Alene hjemme’-scener i ny Google-reklame

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man kan aldrig vide, om julen bliver hvid, om der er andesteg nok til alle, eller om de små i familien opdager, at julemanden i virkeligheden (spoiler alert) er deres bedstefar med pladevat over mundtøjet. Men én ting kan vi være sikre på hvert eneste år: Familien McCallister glemmer Kevin.

’Alene hjemme’-filmene har troligt kørt over skærmene i de små julehjem de sidste små tredive år, og den tradition har Google i år valgt at spinde guld på i en reklame for deres nye digitale hjælper: Google Assistant.

I reklamen har Google allieret sig med Kevin McCallister himself aka Macaulay Culkin i egen, høje, 38-årige person. Culkin er endnu engang alene hjemme i McCallister-familiens (semi-mistænkeligt) prangende palæ, hvor han – med hjælp fra sin digitale assistent – gør alle sine klassiske Kevin-ting: Hopper i sengen, giver sig selv en omgang aftershave, ser ’Angels With Filthy Souls’ og holder tyvagtige typer for døren.

Læs også: Macaulay Culkin ser ‘Alene hjemme’ med nye kærester, fortæller han hos Jimmy Fallon

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af