Manden bag ‘Big Little Lies og ‘Sharp Objects’ er på vej med ny HBO-serie

Manden bag ‘Big Little Lies og ‘Sharp Objects’ er på vej med ny HBO-serie
Jean-Marc Vallée til premieren på HBO-serien 'Sharp Objects'. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Med prisvindende seriehits som ‘Big Little Lies’ og ‘Sharp Objects’ på cv’et har instruktør Jean-Marc Vallée efterhånden bevist, at han kender opskriften på en vellykket dramaserie. Der er således store forventninger til Vallées næste store HBO-projekt, en serie annonceret under titlen ‘Gorilla and the Bird’ ifølge Deadline.com.

Ligesom med Vallées to foregående HBO-serier er også denne baseret på et bogforlæg, denne gang en memoir med den fulde titel ‘Gorilla and the Bird: A Memoir of Madness and a Mother’s Love’. Forfatteren hedder Zack McDermott, og han fortæller historien om, hvordan han som 26-årig en morgen vågnede og var overbevist om, at han blev filmet til en audition på en tv-pilot. Alt, der foregik omkring ham, var en del af optagelserne, og efter et manisk eventyr rundt i Manhattan blev McDermott anholdt og indlagt på Bellevue-hospitalet i New York.

Forinden denne ‘Truman Show’-lignende hallucinationsoplevelse arbejdede McDermott som beskikket forsvarsadvokat. Med hjælp fra ‘the Bird’, hans hårdføre og hjertevarme mor, kæmper McDermott en desperat, bevægende og humoristisk fortalt kamp for at vinde forstanden tilbage.

Manuskriptet forfattes af Bryan Sipe, der også skrev manus til Vallées ‘Demolition’ fra 2015. Der er endnu ikke annonceret detaljer omkring skuespilcastet, men med Vallées renommé kunne man nemt forestille sig, at der kommer store navne på plakaten. Channing Tatum er i øvrigt tilknyttet produktionen, men det er foreløbigt kun bag kameraet som producer på serien.

Læs også: Prestigeseriernes nye foretrukne blærevåben

Læs også: Fra Fincher til Scorsese og Gerwig: Det arbejder verdens største instruktører på lige nu

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af