Marvels nye superheltefilm vil gøre for asiater, hvad ‘Black Panther’ gjorde for sorte

Marvels nye superheltefilm vil gøre for asiater, hvad ‘Black Panther’ gjorde for sorte
Marvel's 'Shang-Chi' som han så ud i 1973.

Marvel ekspanderer sit fokus på diversitet i superhelteuniverset med en ny film om den kinesiske Marvel-helt Shang-Chi, der skal gå ‘Black Panther’s gigantsucces i bedene.

‘Shang-Chi’ bliver således Marvels første filmiske eventyr med en asiat i hovedrollen, og produktionen er blevet rykket hastigt frem i kalenderen for at bibeholde momentum omkring studiets nyfundne raceprogressivitet, der har katapulteret førnævnte panter op i Oscar-rygte-stratosfæren.

Den kinesisk-amerikanske manuskriptforfatter David Callaham – der har skabt ‘Expendables’-franchisen og skrevet DC’s kommende ‘Wonder Woman’-fortsættelse såvel som Sony’s ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse 2’ – sidder allerede ved tasterne, mens Marvel leder med lys og lygte efter den rette instruktør og hovedrolle.

Karakteren Shang-Chi fik sin tegneseriedebut i 1973 i kølvandet på martial arts-filmenes voksende popularitet verden over og fortalte historien om en rigmandssøn, der erfarer, at hans far langt fra er den godhjertede samaritaner, han giver sig ud for, men i stedet det, hans fjender kalder ham: The Devil Doctor. Hvorvidt det også er dén origin-historie, Callaham arbejder på, er imidlertid uvist.

Læs også: ’Black Panther’ kan definere Marvel-filmene i mange år frem

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af