Se traileren til Netflix’ nye true crime-satsning ‘The Innocent Man’ – baseret på John Grisham-bog

»Hvis jeg havde skrevet ‘The Innocent Man’ som en fiktionsroman, havde folk nok ikke troet på den«. Sådan siger forfatter John Grisham, hvis bog om to mord, der rystede en lille by i Oklahoma tilbage i 1980’erne, ligger til grundlag for Netflix’ nyeste true crime-serie.

Med serier som ’Making a Murderer’, ’The Keepers’ og ’The Staircase’ sidder Netflix allerede på flere af de bedste true crime-titler, der findes. Forhåbentlig bliver ‘The Innocent Man’ endnu en tilføjelse på listen.

Serien, der på dansk hedder ‘Uskyldig dømt’, handler om mordene på Debbie Carter og Denice Haraway i den lille by Ada og den opfølgende efterforskning, der fra politiets side var plaget af fejl og et brændende ønske om at gøre nogen til syndebuk.

Serien går grundigt til værks og indeholder interviews med pårørende til de myrdede, folk fra lokalsamfundet, journalister og advokater, der var involveret i sagen.

‘The Innocent Man’ har premiere på Netflix 14. december.

Læs også: Ugens streamingtip – Isnende Netflix-gyser om camgirls vender et klassisk horrormotiv på hovedet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af