Will Smith er hiphop-Genie i første billeder fra live action-remaket af ‘Aladdin’

Will Smith er hiphop-Genie i første billeder fra live action-remaket af ‘Aladdin’
Will Smith på Cannes-festivalen i 2017. (Foto: Matthias Nareyek/Getty Images)

Disney er godt i gang med at lave live action-genindspilninger af en lang række af deres største tegnefilmklassikere. I 2019 kan man se frem til ‘Løvernes konge’, ‘Dumbo’, ‘Lady og Vagabonden’ og ‘Aladdin’.

Netop ‘Aladdin’, der instrueres af Guy Ritchie (‘Snatch’), har netop fået offentliggjort de første billeder i Entertainment Weekly. De kan ses herunder.

Generelt rammer billederne ret godt looket fra tegnefilmen med storslåede omgivelser og smukke kostumer. Absolut mest iøjenfaldende er dog Will Smith i rollen som lampeånden Genie, der bestemt stikker ud fra forlægget.

Instruktør Guy Richie fortæller da også til Entertainment Weekly, at hans inspiration kom fra et alternativt sted: »Jeg ville have ham til at ligne en muskuløs far fra 1970’erne. Han skulle være stor nok til at være kraftfuld – ikke så muskuløs, at det så ud som om han talte kalorier, men stor nok til, at alle er klar over, hvis han er i lokalet«.

Will Smith selv fortæller også, at det var vigtigt for ham at skille sig ud fra originalen, hvor Robin Williams lagde stemme til lampeånden: »Jeg følte mig sikker på, at jeg kunne levere noget, der både var en hyldest til Robin Williams, men samtidig var musikalsk anderledes. Jeg tror, det kommer til at fremstå unikt, selv inden for Disneys univers. Der har ikke været så meget af den der hiphop-stemning i Disneys historie«.

Disney forsikrer dog om, at selvom det ikke ser sådan ud lige nu, så kommer Smiths hud til at fremstå blå i den færdige film, ligesom i tegnefilmen.

‘Aladdin’ har dansk biografpremiere den 23. maj.

Naomi Scott som Jasmin, Will Smith som Genie og Mena Massoud som Aladdin. (Foto: Entertainment Weekly).
(Foto: Entertainment Weekly).
(Foto: Entertainment Weekly).
(Foto: Entertainment Weekly).
(Foto: Entertainment Weekly).
Marwan Kenzari som Jafar. (Foto: Entertainment Weekly).
Abu. (Foto: Entertainment Weekly).

Se listen: Årets bedste film ifølge Soundvenue – rangeret

Læs også: Se første eventyrlige teaser til live action-udgaven af ‘Aladdin’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af