‘Black Mirror’-stjerne trækker sig fra Twitter efter ‘Bandersnatch’-premiere

‘Black Mirror’-stjerne trækker sig fra Twitter efter ‘Bandersnatch’-premiere
Will Poulter (Foto: Tim P. Whitby/Getty Images)

Will Poulter spiller hovedrollen i den interaktive ‘Black Mirror’-film ‘Bandersnatch’, der fik premiere i juledagene og har fået mange fans til enten at rive sig selv i håret eller at juble begejstret over Charlie Brookers kryptiske sci-fi-labyrint, der har fem forskellige slutninger.

Både kritikerne og fansene har ivrigt givet deres meninger til kende på Twitter, og nu er diskussionen blevet så intens, at Poulter har brug for en pause fra mediet af hensyn til sit mentale helbred.

»I lyset af mine seneste erfaringer har jeg valgt at træde væk fra Twitter, sådan da«, starter han, før han takker alle, der har set ‘Bandersnatch’ og er kommet med respons, på godt og ondt.

»Som vi alle ved, skal man finde balancen i vores brug af sociale medier. Der er positive ting at nyde og uundgåelige negative ting, som man helst skal undgå. Det er en balance, jeg har kæmpet med i et stykke tid, og for mit eget mentale helbreds skyld føler jeg, at tiden er kommet til at ændre mit forhold til sociale medier«, fortsætter han og understreger, at han vil blive ved med at poste til fordel for de godgørende organisationer omkring antimobning, som han er involveret i.

»Det er ikke slutningen. Betragt det som en alternativ sti«, slutter han med reference til ‘Bandersnatch’ mange mulige veje gennem fortællingen.

Læs også: Her er de fem mulige slutninger i ‘Black Mirror: Bandersnatch’ – og et vanvittigt easter egg

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af