’Bodyguard’-producer bekræfter, at Richard Madden er på tale som ny James Bond

’Bodyguard’-producer bekræfter, at Richard Madden er på tale som ny James Bond
Richard Madden i den Netflix-aktuelle britiske serie 'Bodyguard'.

Rygterne om den kommende nye James Bond, der skal overtage den ikoniske rolle efter Daniel Craig, har efterhånden længe floreret ufortrødent med en masse forskellige navne i puljen. En af favoritterne på rygtebørsen er ’Bodyguard’-skuespilleren Richard Madden, hvilket en producer bag den populære Netflix-serie nu lader til at have bekræftet sandheden i.

Den anonyme producer afslørede i et interview med The Daily Mail, at muligheden for en kommende ’Bodyguard’-sæson med Richard Madden i hovedrollen umiddelbart står og falder med Maddens eventuelle fremtid som agenten med dametække. »Vi ved ikke, om Richard vil lave sæson to. Det kommer an på, hvad der sker med James Bond – vi ved det ikke endnu«.

Madden selv har ikke udtalt sig om producerens kommentar, men har tidligere udtalt, at han fandt rygterne om castingen »flatterende«. »Alle elsker bare rygtemøllen om det emne. Jeg er bare den aktuelle. Der kommer en ny i næste uge«, lød det fra Madden (via NME).

Læs også: Richard Madden genser The Red Wedding-scenen fra ‘Game of Thrones’ – og røber dens hemmeligheder undervejs

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af