En officiel ‘Game of Thrones’-trailer er på vej – men showrunnerne er ikke glade for det

En officiel ‘Game of Thrones’-trailer er på vej – men showrunnerne er ikke glade for det
Emilia Clarke og Kit Harington i 'Game of Thrones'.

For få dage siden fik vi premieredatoen for den kommende ‘Game of Thrones’-finale afsløret i en ildevarslende teaservideo, men vi har stadig kun set ét enkelt officielt klip fra sæson 8, nemlig da Sansa overrækker Winterfell til Daenerys.

Mange fans har spekuleret over, om der overhovedet kommer en officiel trailer med klip fra sæsonen, da hemmelighedskræmmeriet lader til at have nået ekstreme proportioner. Nu bekræfter showrunnerne David Benioff og Dan Weiss dog, at der er en officiel trailer på vej, over for Entertainment Weekly. Men det betyder ikke, at de nødvendigvis er glade for den beslutning.

»David Lynch har sagt, at han ville ønske, der ikke var nogle trailers. Og det er sandt, for så ville man bare gå ind til en film og se noget fuldkommen friskt«, udtaler Benioff, mens Weiss supplerer:

»Jeg ville ønske, der ikke var nogle trailers. Jeg vil bare have nogen til at sige, ‘stol på mig, tag ind og se det her’«.

Seriecheferne forsikrer dog alligevel om, at der er en trailer på vej, der kommer til at afsløre billeder fra den kommende sæson. Adspurgt om de helt har i sinde at tilbageholde alle klip inden premieren, svarede Weiss:

»Det har vi ikke. For vi tog ind og så ‘Ready Player One’ med vores børn, og der viste de ‘Westworld’-traileren, og den så fantastisk ud. Så vi havde det sådan, ‘Ah, det bør vi også gøre«.

‘Game of Thrones’-finalen vender tilbage til HBO Nordic den 15. april.

Læs også: Se første rigtige klip fra ‘Game of Thrones’-afslutning og ‘Watchmen’-serie i ny HBO-video

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af