Sidste sæson ‘Game of Thrones’ får officiel premieredato i ny, ildevarslende video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hypen har aldrig været større omkring en sæsonafslutning, men indtil nu har den specifikke dato for slagets gang været ukendt. Nu har HBO endelig udmeldt premieredatoen for ‘Game of Thrones’-finalen. Det har tidligere været annonceret, at serien vender tilbage i april, men nu er det omsider blevet konkret efter nærmest ugentlige teasers: Den 14. april – 15. i Danmark – får vi gensyn med Westeros.

Premieredatoen blev afsløret i en faretruende promovideo, hvor Jon, Sansa og Arya mødes i katakomberne under Winterfell, mens en isnende, blå kulde spreder sig.

For knap en uge siden, fik vi det første rigtige klip fra serien, hvor Sansa overrækker Winterfell til Daenerys. Og alle hovedkarakterer har da også kurs mod den nordlige fæstning, hvor Jon og Daenerys planlægger at afværge The White Walkers’ invasion, mens Cersei kører sit eget spil mod syd.

Den afgørende ottende sæson består af seks afsnit af spillefilmslængde, som angiveligt bliver blodigere og større end nogensinde. Herhjemme kan sæson otte ses på HBO Nordic fra den 15. april.

Læs også: Otte nye skuespillere og pilot-instruktør melder sig til kommende ‘Game of Thrones’-prequel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af