Christian Bale takker Satan i sin Golden Globe-vindertale

Christian Bale takker Satan i sin Golden Globe-vindertale
Christian Bale modtager prisen for bedste mandlige hovedrolle i en musical eller komedie. (Foto: Getty Images)

Hollywood-stjernerne takker gerne Gud, hvermand, elskling og mor, når de knuger deres netop vundne trofæer på Golden Globes-scenen, men Christian Bale rettede sin taknemmelighed andetsteds, da han i går aftes hjemtog statuetten for bedste mandlige hovedrolle i en musical eller komedie for Adam McKays ‘Vice’.

Bale, der alle dage har været god for en (i amerikansk optik) kontroversiel bemærkning, takkede først sin hustru, som det hører og bør sig, og fortalte, at hun havde rådet ham til at sige så lidt som muligt på podiet, så han ikke kom til at rode sig ud i ballade. Hvorefter skuespilleren, der så ud som om, han havde fået godt under vesten, med et glimt i øjet og højt humør takkede selveste Satan for inspiration til at spille den tidligere vicepræsident Dick Cheney.

Bale kategoriserede Cheney som et »karisma-fri røvhul« og foreslog, at hans næste rolle bliver senatets Majority Leader og Trump-støtte Mitch McConnell. Så meget for den ydmyge tale, der dog tog kegler blandt publikum – mens Dick Cheneys datter Liz Cheney så anderledes rødt på Twitter.

Hun postede dermed rask væk et link til 2008-nyheden om, at Christian Bale var blevet anklaget for vold mod sin mor og søster med kommentaren: »Satan inspirerede ham sikkert også til dette«.

 

Bale nægtede sig i sin tid skyldig, og anklagerne imod ham blev droppet grundet manglende beviser.

‘Vice’ får dansk premiere den 31. januar.

Læs også: ‘Bohemian Rhapsody’ og ‘Green Book’ fører an ved Golden Globes 2019 – se den fulde vinderliste

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af