Jeffrey Wright skal tilbage til friheden i traileren til HBO’s fængselsfilm ’O.G.’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kan 30 år bag tremmer forvandle en koldblodig forbryder til et bedre menneske?

I den dugfriske trailer til HBO’s kommende fængselsfilm ‘O.G.’ møder vi den indsatte Louis, spillet af Jeffrey Wright (‘Angels in America’, ‘Westworld’), der, efter at have begået en voldsom forbrydelse som ung, står over for en snarlig løsladelse fra det højsikrede fængsel, der har været hans hjem i mere end et kvart århundrede.

Louis er et dydsmønster af en indsat, som har forsøgt at bruge fængselsårene på at blive et bedre menneske. Men i tiden op til løsladelsen møder han den nye indsatte Beech, der afspejler Louis’ yngre, kriminelle selv. På trods af advarsler danner Louis og Beech et venskab med mange potentielle komplikationer til følge for Louis’ kommende frihed.

Samtidig bliver Louis sat over for søsteren til den mand, der var genstand for hans forbrydelse for 30 år siden, og hun gør det helt klart, hvordan hun ønsker, at han skal rådne op i fængslet resten af livet – selv hvis han er blevet et bedre menneske.

»Der er mange dage, hvor jeg tænker på, om du har ret. At jeg hører til her«, mumler Louis, da han sidder ansigt til ansigt med kvinden. Efter kommentaren følger intet andet end hjerteskærende stilhed.

Om Louis virkelig når at smage på den søde frihed, får vi snart at se. ‘O.G.’ har premiere 24. februar på HBO Nordic.

Læs også: De bedste film, der gik direkte på streaming i 2018

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af