Kan Judd Apatow gøre Pete Davidson til en superstjerne med deres nye fælles film?

Kan Judd Apatow gøre Pete Davidson til en superstjerne med deres nye fælles film?
Pete Davidson på besøg hos Jimmy Fallon. (Foto: Theo Wargo/Getty Images for NBC)

Som producer, instruktør og manuskriptforfatter har Judd Apatow været en markant og toneangivende figur i verdenen af komediefilm og -serier de seneste 20 år.

Judd Apatow har haft en finger med i spillet i alt fra ’Freaks and Geeks’ og ’Girls’ til ’The 40 Year Old Virgin’, ’Knocked Up’ og ’Funny People’ og var med til at katapultere folk som James Franco, Seth Rogen, Lena Dunham og senest Amy Schumer til stjernestatus.

Så det er næsten sikkert, at Pete Davidson, som er det næste stjernefrø, Apatow skal arbejde med, snart ikke længere mest vil være kendt som ham, der i et kort øjeblik var forlovet med Ariana Grande.

Projektet bliver en film, Apatow skal instruere, og som ifølge kilder bliver skræddersyet til Davidson og skabt til det formål at være for hans karriere, hvad Apatows seneste film ’Trainwreck’ var for Amy Schumers.

Davidson har siden 2014 været en del af ’Saturday Night Live’ og kan ses i sin første større filmrolle i ’Big Time Adolescence’, som netop har haft premiere på Sundance Film Festival til fine anmeldelser.

Hans Apatow-projekt bliver baseret på hans eget liv og opvækst, som bar præg af, at han ved 9/11 mistede sin far, der arbejdede som brandmand.

Filmen har endnu hverken titel eller udgivelsestidspunkt.

Læs også: Edgar Wright har Polanski-inspireret psykologisk gyser på tegnebrættet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af