Keanu Reeves er tilbage som John Wick – og der er fuld smadder på traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Keanu Reeves i karakter som John Wick har gennem to film undgået sit endeligt med milliondusører hængende over hovedet, da de to første kapitler i franchisen om den hævngerrige lejemorder skabte lidt af et kultfænomen.

Nu er universet omkring Wick og den kriminelle underverdens mødested The Continental Hotel på vej til at blive udvidet med både en spinoff-serie og et tredje kapitel, der med sin trailer lover lige så meget skydeglæde som i forgængerne.

I ’John Wick: Chapter 3 – Parabellum’ dræber Wick et medlem af ordenen High Table på The Continentals grund og bryder dermed en ukrænkelig regel om, at hotellet er neutral grund. En dusør på 14 millioner dollars udloves for ham, og han må flygte gennem et neonbelyst og regnvådt New York med dusørjægere i hælene.

Reeves vender naturligvis tilbage som den titulære karakter, og instruktør Chad Stahelski og manusforfatter Derek Kolstad kommer til at udgøre holdet bag, som de også gjorde ved de to forrige film.

Ian McShane (’Deadwood’), Lance Reddick (’The Wire’), rapperen Common, Ruby Rose (’Orange Is the New Black’) og Laurence Fishburne lover et gensyn med deres respektive karakterer, men der lægges op til en interessant udvidelse af persongalleriet, når Halle Berry, Angelica Huston, Jason Mantzoukas (’Diktatoren’), Asia Kate Dillon (’Billions’, ’Orange Is the New Black’) og martial arts-kunstner Yayan Ruhian (’Star Wars: The Force Awakens’) alle føjes til castet.

Den danske premieredato er endnu ikke offentliggjort.

Læs også: En ny ‘Ghostbusters’ er på vej med den originale instruktør i førersædet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af